diumenge, 2 de juny del 2013

L'últim assaig

Van ser tres hores intenses, esgotadores, però indispensables i úniques. Vam establir els últims criteris de coreo i vestuari, vam tornar a votar mil cops (si alguna cosa defineix la Xàntica és el seu constant esperit democràtic) i vam acabar de posar-nos histèriques.

la Sara i la Maria amb les partitures

tres floretes

fruita fresca per celebrar l'aniversari de l'Anna
on hi havia hagut la fruita fresca


Però, com sempre, va ser bonic. Més que mai vam poder veure que la unió fa la força. Cadascuna encarregant-se d'un tema, per petit que sigui, tothom col·laborant, participant, aportant opinions i suggeriments (sempre aplaudits per la resta, tot i que, esclar, no sempre acceptats): la Jeru retocant quatre detalls de moviments a l'escenari, la Marta aportant la seves dots teatreres en la petita representació del Mamma mia, l'Íngrid repartint camals i llaços, la Montse filmant i suggerint amb mirada de públic, la Mei indicant-nos la manera de moure cul i cames, la Meg fent de supermodel, la Marta explicant-nos els moviments de braços, la Simone donant pistes sobre temes de maquillatge, la Nuri donant opinió sobre la cinta del cap i del canell, l'Anna aportant fruita fresca a la mitja part...


la Meg i la Mar, provant vestuari
l'Anna i la Sara, divertides
la Nuri, emprovant camals

camals, Natzaret, camals!!!
Un assaig, aquest, absolutament indispensable. Gens exempt de cert histerisme i molt de cansament, a vegades de cert desànim per les constants equivocacions en les coreografies, però molt productiu, molt necessari. L'últim assaig.

Fins demà. Fins demà. Fins demà...

1 comentari:

  1. Sembla molt lluny en el temps... i era divendres passat!!! Quina gràcia la Natzaret!

    ResponElimina