diumenge, 19 de maig del 2013

La nostra Sara

Us explico una micona qui és...

La Sara és filla de Girona i de Sant Narcís. Es dedica a la música per professió i per vocació, i ho fa des que era petitona i cantava al Cor Maragall i a la Coral Infantil Sant Narcís, i estudiava piano, harmonia, composició i bla bla bla amb M. Àngels Alabert i d'altres bons músics. 

Ara la Sara és bimare, unifilla, profe i cap d'estudis al Conservatori de Música Isaac Albèniz de Girona, directora del Cor Maragall, també de Sant Narcís, i... la nostra superdirectora.

La Sara és una directora excel·lent. Primer de tot i abans de res, sap molta música. És capaç de trobar un si bemoll desafinat en un acord de vuit notes. Sap trobar la manera d'aconseguir fer-nos entendre un ritme impossible. Aconsegueix arranjar i adaptar qualsevol partitura a les nostres possibilitats. En segon lloc, i no menys important, té la mida justa d'àngel custodi, Rottenmeier i fräulein Maria perquè la cosa funcioni als assajos. Paciència de santa. Harmonia natural. Valentia coherent. Prudència.

En definitiva: la Sara és la directora que necessitem per assolir el repte que ara ens té ocupades. No en tenim cap dubte! Gràcies, Sara, per acompanyar-nos en aquest somni.


4 comentaris: