dilluns, 20 de maig del 2013

Volen solistes!

Resulta que els de la teletrès volen solistes. No és això, companys, no és això!! Una coral és una coral!! No és que no hi hagi gent capaç de ser-ne, de solista, a la Xàntica: és que no som solistes, som un grup musical on totes i cadascuna de nosaltres té exactament el mateix pes específic. Ens agrada així.

Però... com que els de la tele ho volen així...: buscarem solistes. Hi reflexiono en veu alta, amb el permís de les companyes, de la dire i de tots els veïns, amics i coneguts que ens esteu donant suport.


Candidata número 1: Agnès Fusté 

Nascuda i criada al barri. Altempordanesa d'adopció. Mare de dos nens preciosos i domadora de gallines i altres aus ponedores. Crescuda entre música. Ensenya música i fa música. De molt joveneta ja componia cançons amb la guitarra i ens deixava a tots embadalits. Membre fundadora de la Xàntica. Petitoneta, discreta, però molt gran. Veu prima, senzilla, però amb matisos, aguts suaus, afinació perfecta. Capaç de tot. Una gran persona. Sincera, valenta, bona companya, fidel i humil.

Vocalista del grup Aquitamxé, amb qui va gravar dos CD i va guanyar diversos premis (com el V Concurs de Maquetes de la revista Enderrock). Fa ben poc la vam sentir cantar al Festival Strenes, a Girona, en la celebració del 10è aniversari de l'Orquestra Fireluche, amb qui ha col·laborat en el tema "Pirates d'habitació" del seu últim treball: https://www.youtube.com/watch?v=7jcZ1oJDRn0

Serà, l'Agnès, una de les nostres solistes?








3 comentaris: